Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Predátora


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerbezbolestnácarl weathersjoel silverjohn mctiernanpredatorshane black
Přijďte si užít akční klasiku 

Na opravdu velké nové filmy budeme nejspíš kvůli koroně ještě chvilku čekat a nakonec budeme možná hodně rádi, když nějaký blockbuster uvidíme na podzim. To je samozřejmě škoda, ale na druhou stranu jde i o ideální příležitost připomenout si v kině nějakou klasiku. To rádi děláme v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone a Encyklopedie akčního filmu. Před pár dny takhle došlo na Zjizvenou tvář a teď dorazí Arnold. V rámci sedmé Encyklopedie akčního filmu si totiž pustíme kultovního Predátora

Možná si říkáte, že se začínáme opakovat, protože tahle pecka Johna McTiernana, kde si to Arnie uprostřed džungle rozdá s nelítostným lovcem z vesmíru, už jednou proběhla, ale upřímně, tohle je film, který v kině uvidíme znovu opravdu hodně rádi. A počítáme, že i vy. Promítat se bude klasicky v pražském kině Aero už v pondělí 20. července v 18:00 a ve 20:30. Na první projekci kupujte lístky tady, na druhou můžete tady, ovšem bacha, ta už je skoro vyprodaná. A jako vždycky vás před samotným filmem čeká krátký úvod a po filmu dobře zásobený bar. Tak přijďte! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace