Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo by mohl jít Nevěstě po krku v třetím Kill Bill?


ikona
do_Od
Kill Bill Vol. 3NevěstaQuentin TarantinoUma ThurmanVivica A. FoxZendaya
Herečka Vivica A. Fox by si přála obsadit do role své dcery Zendayu. Vyslyší ji Tarantino? 

V tuhle chvíli už se to zdá skoro nevyhnutelné. Samotný Tarantino minulý rok potvrdil, že nad třetím Kill Bill vážně uvažuje, dokonce prý hovořil i s Umou Thurman, a má v hlavě nástřel příběhu. Zároveň s tím režisér uvedl, že je to ovšem otázka nejbližších tří let, poněvadž si chce dát malinkou pauzu. Každopádně se zdá, že Kill Bill Vol. 3 je tak či tak na cestě, a nyní možná i víme, o čem by mohlo pokračování být.

Jedním z otevřených konců jedničky je hned první vražda, kdy Nevěsta zabije Vernitu Green (Vivica A. Fox) před zraky její nezletilé dcery. Nevěsta následně holčičce poví, že až bude velká – a jestli jí to stále bude mít za zlé – bude na ni čekat. No a Fox teď na otázku, kdo by podle ní mohl hrát její dceru v nadcházejícím sequelu, zmínila jméno Zendayi.

Zendaya je podle herečky nejlogičtější volba – zavedené jméno, správný věk, dokonce i odpovídající výška. Odplata v jejím podání by tak nejspíš vypadala přesvědčivě, a její souboj s Umou by byl famózní na pohled. Fox nyní doufá, že si její nápad Tarantino vyslechne, a Zendayu do filmu obsadí. Za mě jednoznačně dobrý nápad, i kdyby ve filmu ale nakonec Zendaya nehrála, jsem na tohle pokračování pořád dost zvědavý. Co vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace