Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Atomic Blonde sequelu?


ikona
Spooner
atomic blondecharlize theronnetflixold guard
Pokračování akčního thrilleru s Charlize Theron je možná blíž, než si myslíme. Na jaké streamovací službě se ho možná dočkáme?  

Hollywoodská hvězda Charlize Theron se nás snaží v posledních letech přesvědčit, že dokáže být solidní akční hvězdou. I když já mám proti jejím akčním filmům malinko výhrady, diváci na tuto její polohu evidentně slyší. Jako záporáčka v Rychle a zběsile je sice spíš sázkou na jistotu, dá se ovšem předpokládat, že její netflixovská novinka Old Guard: Nesmrtelní bude díky síle streamovací služby také solidním hitem a nějaké ty dolary vydělal také její špionážní ačkňák Atomic Blonde: Bez lítosti. Ten si navíc zvládl získat i slušnou řádku fanoušků a o pokračování už se šušká nějaký ten pátek. A zdá se, že je k němu docela blízko.

Sequel sice ještě nedostal oficiálně zelenou, Charlize Theron ovšem v nedávném rozhovoru pro časopis Total Film potvrdila, že na scénáři k dvojce se aktivně pracuje. Detaily o příběhu herečka samozřejmě neřekla. Naznačila ale, že jelikož jsme se o její agentce MI6 Lorraine Broughton toho příliš nedozvěděli, můžeme nejspíš očekávat větší náhled do jejího charakteru a zřejmě i minulosti. A také prozradila, kde se pokračování pravděpodobně dočkáme. Je totiž dost možné, že dvojka Atomic Blonde kina přeskočí a zamíří rovnou na Netflix. 

Charlize a tvůrci údajně ukázali materiál k pokračování Scottu Stuberovi, filmovému hlavounovi na Netflixu, a ten byl z jejich nápadů nadšen. Čímž hollywoodská hvězda jasně naznačila, kde můžeme Atomic Blonde příště očekávat. A kdo ví, třeba právě divácký úspěch čerstvého Old Guard kravaťáky z Netflixu ukecá k co nejrychlejšímu odklepnutí. Se dvojkou ovšem tvůrci i Charlize evidentně stále počítají a zřejmě se jí dříve či později dočkáme. Zaslouží si tento akčňák podle vás dvojku, nebo to jednou stačilo?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace