Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Widow ukáže v sólovce svou následovnici


ikona
Spooner
black widowCate Shortlandflorence pughkevin feigemarvelScarlett Johansson
To, co mnozí fanoušci tušili, se stává skutečností. Kdo se stane novou Black Widow?  

Sólovka Black Widow měla v této době už dávno plnit kina. Místo toho se slavné hrdinky, v níž konečně pořádně nakoukneme do její minulosti, dočkáme až v listopadu. Tedy doufejme. Jenže marvelovka podle všeho nebude jen vytouženým sólo kouskem pro Scarlett Johansson, v kterém se příběhově podíváme mezi Občanskou válku a Infinity War, ale stane se také startovacím můstkem pro novou důležitou postavu MCU. Ano, v Black Widow se bude podle režisérky Cate Shortland předávat štafeta. A tu samozřejmě po Scarlett převezme Florence Pugh.

Ta si v blížícím se snímku zahrála něco jako sestru titulní hrdinky a prošla stejným výcvikem. Ostatně o tom, že by se její Yelena Belova mohla stát novou Black Widow, se už dříve trochu spekulovalo. Kevin Feige a spol. pak byli prý výkonem Florence tak nadšeni, že o předání pomyslné pochodně je prý vlastně jasno a novou tvář posvětila i Scarlett Johansson. Takže zatímco Natashu Romanoff už po Endgame logicky potkávat nebudeme, její odkaz Black Widow bude žít dál, jen s jinou tváří. Samozřejmě zatím není jasné, zda Florence případně uvidíme v nějaké týmovce nebo se časem dočká vlastního filmu. To asi více napoví až úspěch Black Widow a divácké ohlasy. A vzhledem k tomu, jak má nyní Florence Pugh solidně našlápnuto, jí podobný doping v podobě komiksové hrdinky přeji. Snad tedy tvůrci nekecají a její Yelena za pár měsíců dostane i diváky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace