Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #566 o Batmanovi a Iron Manovi


ikona
Mr. Hlad
batmanbill pullmancomic-condisneylandghostbustersiron mannicole kidmanrussell crowevíkendový výplach
Potkali se Batman s Flashem už v devadesátých letech? Mohl by se vrátit Iron Man? A jakou zprávu pro vás má nejlepší filmový prezident?  

Pořádný výplach 

Akce týdne
Letošní Comic-Con se samozřejmě kvůli pandemii konat nebude, ale úplně se neruší. Proběhne totiž akce Comic-Con at Home a začne už 22. července. Pokud se chcete podívat, co se bude a nebude dít a kdo dorazí a nedorazí, klikejte sem

Triky týdne
Obvykle když dáme do výplachu video o tom, jak se vyráběly triky, týká se to nějakého nového filmu, kde se to bez počítačů a CGI neobejde. Teď ale půjdeme víc do minulosti, protože Krotitelé duchů mají i po letech taky svoje kouzlo. 

Projev týdne
V žebříčku nejlepších filmových prezidentů by byl Bill Pullman ze Dne nezávislosti hodně vysoko. A furt to má v sobě. I ve videu, ve kterém prosí svoje spoluobčany, aby byli zodpovědní a nosili roušky. 

Ohňostroj týdne
V Disneylandu to letos nežije tak jako v jiné roky, čas se tu ale úplně nezastavil. Čtvrtý červenec tu ale oslavili ve velkém stylu. Alespoň co se týče ohňostrojů

Queer Eye týdne
Queer Eye je populární show na netflixu, ve které parta sympatických gayů pomáhá lidem dát si dohromady život tím, že jim změní šatník a snaží se v nich probudit pozitivní přístup k životu. A je to celkem fajn. Jenže teď Fab Five dostali za úkol postarat se ne o člověka, ale o maskota hokejových Philadelphia Flyers. 

Pokec týdne
Nicole Kidman a Russell Crowe si spolu zahráli v komorním dramatu Boy Erased, ale jsou to dlouholetí kamarádi, takže když Variety chtěli další ze série rozhovorů Actors on Actors, ti dva asi neměli problém sednout si a na dálku probrat život, kariéru i nedávné úspěchy v televizi. 

Vyjednávání týdne
A máme tu dalšího profíka. Rod Demery pracuje u policie a je to specialista na vyjednávání. Jeho úkolem je zajistit, aby když už se nějaká akce lumpů podělá, nedošlo na mrtvoly. Jak hodnotí vyjednávací scény ve filmech, to zjistíte tady

Návrat týdne
Iron Man se v posledních Avengers celkem efektně rozloučil s fanoušky i se svými superhrdinskými kolegy. Ale minimálně v comicsech platí, že skoro každá smrt je jen dočasná. Bude to tak i ve filmech? Těžko říct, ale teoreticky by se Tony Stark vrátit mohl. 

Cameo týdne
Asi jste zaznamenali, že Michael Keaton se jako Batman objeví v sólovce komiksového kolegy Flashe. Jenže oni se ti dva nepotkají poprvé, Flash se totiž mihl i v Batman se vrací. Víceméně. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, kde vám Tom Cruise přišel nejméně zajímavý a vyhrál to nepovedený muzikál Rock of Ages a nepříliš vydařená Mumie. 

Teď si dáme podobnou otázku a chceme vědět, kde vám nejméně zajímavý připadal Brad Pitt. Názvy pište do předmětu, do textu důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace