Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si chce zahrát x-menovskou Storm?


ikona
Mr. Hlad
black pantherdisneyfoxjanelle monaeryan cooglerstormx-men
Mohla by se členka X-Menů objevit v Black Pantherovi?  

Když studio Disney koupilo konkurenční Foxe, získalo tak práva i na spoustu comicsových hrdinů a je jen otázka času, kdy se staří známí vrátí do kin pod novým brandem. Pracuje se na třetím Deadpoolovi, jehož by si měl samozřejmě opět zahrát Ryan Reynolds a tvůrci mají slíbeno, že jim nikdo nebude hrabat na jejich eRkový rating. Dřív nebo později uvidíme i X-Meny, ale Joe Russo, který spolu s bráchou Anthonym režíroval dvojku a trojku Kapitána Ameriky a poslední dva díly Avengers, tvrdí, že by podle něj bylo lepší nechat třeba Wolverina trošku u ledu a do žádného přeobsazování se nehnat. 

U jiných X-Menů je však situace úplně jiná a už se objevují herci, co si role si rovnou říkají. Storm, kterou si zahrála Halle Berry, na niž později navázala v prequelové sérii Alexandra Shipp, by si teď ráda zahrála Janelle Monáe, ta se objevila ve filmech jako Moonlight nebo Skrytá čísla a teď čekáme, kdy dorazí do kin její zajímavě vypadající horor Antebellum. A údajně o tom před nějakou dobou mluvila s pár herci z Black Panthera, kteří ji navštívili v jejím studiu, kde nahrávala album. Storm je původně z Afriky, takže by dávalo smysl, kdyby se mihla ve dvojce, ale jestli se tak stane, bude hlavně na Disneym a na Ryanu Cooglerovi, režisérovi dvojky Black Panthera. A pokud ano, samozřejmě není jisté, že by si Storm zahrála právě Monáe. Nám by do té role celkem sedla. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace