Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Universal odkládá své letošní horory


ikona
do_Od
CandymanHalloween EndsHalloween KillskoronavirusOčistapremiéryremakeUniversal
Pokračování Halloweenu, nový Candyman i další Očista mění premiéry. 

Včerejší teaser trailer na Halloween Kills byl bohužel doprovázen několika nemilými zprávami. Studio Universal totiž zhodnotilo současnou koronavirovou situaci a rozhodlo se zamíchat s datumy svých premiér. A začneme rovnou tím Halloweenem. Další film duchovního otce série Johna Carpentera a režiséra Davida Gordona Greena totiž dorazí místo letošního podzimu až za celý rok, tedy 15. října 2021. Tím se de facto odsunul Halloween Ends, jenž nově dorazí 14. října 2022.

Odkladu se dočká také remake Candymana. Snímek režisérky Nii DaCosta a scenáristy Jordana Peela měl mít původně premiéru v létě, posléze se odsunul na září a čerstvě dorazí 16. října letošního roku – tedy za předpokladu, že do té doby už bude vše fungovat, jak má.

Poslední posun se pak týká nejnovější Očisty. Sníme The Forever Purge byl stažen z letního slotu bez konkrétní náhrady. Ta přichází až teď v podobě 9. července 2021. Film má být završením celé vražedné ságy, a tak mu chce studio dopřát co největší prostor. Nezbývá než doufat, že tímhle ty posuny premiér skončí a my už budeme mít do konce roku klid, a především na co chodit do kina. Ano, tentokrát volím naivní optimismus.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace