Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Neviditelného oživí další hororovou klasiku


ikona
Mr. Hlad
invisible manjason bloomleigh whannellryan goslinguniversalwolfman
Další hororová pecka na obzoru? 

Letos v kinech nebyla žádná velká konkurence, ale Neviditelný by nejspíš nezapadl ani v loňském roce. Napínavý, chytrý a moderně pojatý horor Leigh Whannella byl navíc hit a ukázal tu správnou cestu, jak do kin vrátit klasická monstra od Universalu. Dlouholetý kamarád a parťák Jamese Wana tak po akčním Upgrade potvrdil, že s ním musíme počítat a nabídky na zajímavé projekty se na něj sypou ze všech stran. Vypadá to však, že zůstane věrný hororům. A rovnou i těm universalovským. 

Měl by se totiž chopit režie nové verze hororu The Wolfman a opět pod producentským dohledem Jasona Blooma, s nímž udělal Neviditelného. O projektu jsme psali nedávno s tím, že hlavní roli by si měl zahrát Ryan Gosling a že film se má inspirovat atmosférickým Slídilem, ve kterém si zahrál Jake Gyllenhaal. To první zatím platí pořád, to druhé už tak jisté není, protože Whannell chce údajně psát scénář podle svého vlastního nápadu, tak uvidíme. V každém případě tomuhle režisérovi věříme. Levné, ale zároveň chytré a fakt dobré napínáky totiž očividně umí. 

---

Vytáhni v hospodě: Když se k roli Vlkodlaka dostal Gosling, teoretizovalo se, že by se mohl ujmout i režie. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace