Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jude Law jako slavný záporák od Disneyho


ikona
do_Od
Captain MarvelDisneyJude LawKapitán HookKrál ArtušMladý papežPetr Pan
Jude Law už si brousí hák na další záporáckou roli. 

Po snímcích Captain Marvel či Král Artuš si sympaťák Jude Law brousí zuby (nebo v tomhle případě spíš hák) na dalšího záporáka. Tentokrát by jím měl být Kapitán Hook v hraném remaku Petra Pana. Snímek Peter Pan & Wendy točí David Lowery podle scénáře Tobyho Halbrookse. Film už se chystal před kamery, 13. března ale Disney zastavilo veškeré produkce a projekt tak dostal nucenou pauzu.

Hlavní role Petra a Wendy ve filmu ztvární de facto neznámí herci Alexander Molony a Ever Anderson, produkce navíc není nijak veliká, dá se tudíž předpokládat, že snímek zamíří rovnou na Disney+, kam Disney poslední dobou směřuje všechny své menší filmy nebo seriály.

Law se každopádně nefláká, nedávno se objevil v thrilleru Rytmická sekce, dále se objeví naproti Carrie Coon v psychologickém dramatu The Nest a taky se vrátí coby Brumbál v třetích Fantastických zvířatech, jež rovněž brzy opět zahájí produkci. Jen ten třetí Sherlock nějak vázne.

- - -

Vytáhni v hospodě: Pokud jste to ještě nezaznamenali, Law si rovněž zahrál ústřední roli hlavy katolické církve Pia XIII. před pár lety v seriálu Mladý papež. Seriál se letos dočkal navazující série pod jménem Nový papež, kde se vedle Lawa objevil taky John Malkovich. Oba jsou fantastičtí a vřele vám je doporučuji.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace