Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Palm Springs je komedií léta


ikona
do_Od
Andy SambergCristin MiliotikomediekriticiPalm Springsprvní reakcerecenze
Romantická komedie s časovou smyčkou se podle všeho náramně povedla. 

Tyhle první reakce mi dělají radost. Letní romantická novinka Palm Springs s Andy Sambergem, Cristin „Matkou“ Milioti a netradiční časovou smyčkou se totiž podle prvních reakcí zahraničních kritiků náramně povedla. A to tak, že jí nyní zdobí na serveru Rotten Tomatoes krásných 100 % pozitivních recenzí s průměrným hodnocením 8,43/10.

A co že vlastně kritici chválí? Snímek je prý pro skomírající žánr romantických komedií něco, jako byl první Zombieland pro žánr zombie filmů, tedy odvážné pojetí dobře známé formule, kterou ostatní byli často nuceni brát až příliš vážně. Často se prý zdá, že si tvůrci ukousli až příliš velké sousto, pokaždé z toho ale nějakým zázrakem vyváznou bez úhony, tempo příběhu je pak natolik energické, že prý ve filmu nenajdete jediné hluché místo.

Snímek pak není jen vyprázdněnou komedií, ale dokáže prý chytit za srdíčko, a ještě přitom položit několik překvapivě bezútěšných existenciálních otázek, kvůli kterým s vámi děj i hrdinové ještě nějakou dobu zůstanou i po skončení titulků. Kolem a kolem to zkrátka vypadá na mimořádně povedenou zábavu se skvělými herci i parádním příběhem – tedy přesně ten typ filmu, kterých bychom si v letošním roce přáli vidět co nejvíc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace