Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt ve vlaku plném zabijáků


ikona
Mr. Hlad
atomic blondebrad pittbullet traindavid leitchdeadpoolhobbs a shawonce upon a time in hollywood
Je libo projet se vlakem s čerstvě oscarovou superhvězdou?  

Po Tenkrát v Hollywoodu byste asi jen těžko hledali herce, který je víc cool než Brad Pitt. Ten si v posledních letech vybírá samé zajímavé role a nebojí se hereckých výzev a spolupráce s Quentinem Tarantinem se mu nakonec oscarově vyplatila. Takže to vypadá, že může trošku zvolnit a pustit se do něčeho, co bude trochu méně ambiciózní. Ale možná svým způsobem náročnější. Zabíjet lidi pod dohledem režiséra Johna Wicka totiž taky nebude žádná sranda. 

Pitt teď kývl na hlavní roli v akčním thrilleru Bullet Train. Ten se bude odehrávat v japonském rychlovlaku mířícím z Tokia do města Morioka a v jehož kupé se usadí nejlepší zabijáci na světě. A nejsou to bohužel proto, aby spolupracovali. Každý z nich má jiný cíl a dřív nebo později se to začne řezat. A vystoupit nemůže nikdo. 

Režírovat bude David Leitch, který krom prvního Johna Wicka natočil i Atomic Blonde nebo Hobbse a Shawa a s Pittem pracoval i na dvojce Deadpoola, kde se objevil na doslova zlomek vteřiny. Rozhodně je to parádní herecký úlovek, Pitt v Pan a paní Smithovi nebo ve Spy Game ukázal, že akční role zvládá a dá se počítat s tím, že Leitch si ho vezme do parády podobně jako Charlize Theron v Atomic Blonde a dá mu pořádně do těla, než ho pustí před kameru. My se každopádně na výsledek dost těšíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace