Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na klasiku Zjizvená tvář


ikona
Mr. Hlad
aeroal pacinobrian de palmademolition manmoviezoneoliver stonepopkulturní milníkypredatorscarfacetony montanazjizvená tvář
Tony Montana, Dutch Schaefer a John Spartan se na vás už těší 

Do Aera se chystá na návštěvu jeden z nejslavnějších filmových gangsterů všech dob Tony Montana a s ním i filmová klasika Zjizvená tvář. V ní Al Pacino ukázal, že mu škatulka Michaela Corleoneho z Kmotra nestačí a že dovede ztvárnit nejen elegantního a chladně kalkulujícího kmotra, ale i kokainem prolezlého paranoika, který se nebojí utopit Floridu v bílém prášku a litrech krve. 

Neskutečně stylová gangsterka patří k nejlepším filmům nejen v kariéře Al Pacina, ale i režiséra Briana De Palmy nebo Olivera Stonea, který napsal scénář. Brutální a neskutečně cool jízda osmdesátými léty, kdy frčely barevné obleky, chlapi byli stoprocentně macho a ženy nádherné. A všichni měli pocit, že jim patří svět. Tedy až do okamžiku, než jim šel po krku někdo s motorovou pilou. Slavnou gangsterku o vzestupu a pádu drogového krále Tonyho Montany budeme promítat v pražském kině Aero už v úterý 14. července ve 20:00 a před filmem se klasicky můžete těšit i na krátký úvod. Lístky koupíte tady.

To ovšem není všechno. V pondělí 20. července dorazí do Aera Predátor a vzhledem k tomu, že projekce ve 20:30 je téměř vyprodaná, přidali jsme jednu i na 18:00. Ve středu 29. července si pak konečně pustíme Demolition Mana, kterého nám před pár měsíci zatrhla korona. Projekce ve 20:30 je také skoro plná, takže jsme na 18:00 přidali další. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace