Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #565 o Homerovi a monstrech


ikona
Mr. Hlad
homer simpsonindiana jonesiron mansimpsonovispider-mantom cruisevíkendový výplach
Co všechno dělal Homer Simpson? Jaké tajemství možná skrývá Spider-Manova přítelkyně? A které hvězdy si na konci 20. století zahrály nejslavnější monstra?  

První prázdninový výplach

Odkazy týdne
Druhý Iron Man patří k těm slabším marvelovkám. Možná vůbec nejslabším, ale zpětně stojí za to se na něj podívat minimálně kvůli tomu, abyste zjistili, že pár věcí tam naznačovalo, jak bude vypadat budoucnost MCU. A nebo na to koukat nemusíte a stačí, když si kliknete sem. Těch easter eggů je tam fakt dost

Pocta týdne
V osmdesáti letech nás před pár dny opustil Joel Schumacher, režisér filmů jako Telefonní budka, Volný pád, 8 MM nebo Batman a Robin. Tak trochu svéráz, u kterého člověk nikdy nevěděl, jestli natočí pecku, nebo nějakou strašlivou blbost. Ale rozhodně režisér, který v Hollywoodu zanechal velkou stopu. Tak na něj zavzpomínejte v tomhle videu. 

Řev týdne
Už jsme ve výplachu měli profíky na válku, kosmonautiku i na tanec a ti všichni hodnotili, jak přesvědčiví jsou herci, kteří zrovna střílí, cestují do vesmíru nebo tancují. No a teď tu máme profíka na řev. A asi byste to nečekali, ale i zařvat se musí umět. 

Kanál týdne
Být velkou hudební hvězdou má svoje výhody. Když točíte klip, můžete si do něj pozvat velkou filmovou hvězdu. A těch klipů, ve kterých se objeví Arnold, Eddie Murphy nebo Ryan Reynolds, nakonec není úplně málo a tady je najdete na jednom místě

Indy týdne
Kdy a v jaké podobě se dočkáme pátého Indyho, to zatím nejspíš neví ani Harrison Ford, ani James Mangold a ani Spielberg s Lucasem. Ale jestli vás nebaví čekat, nebo se bojíte o výsledek, zkuste si projet atrakci z pařížského Disneylandu Indiana Jones and the Temple of Peril. 

Kamera týdne
Všichni tak nějak víme, že bez dobré kamery nemůže být dobrý film. A všichni si zároveň myslíme, že dobrou kameru poznáme. Ale ono to s ní může být trošku složitější, naštěstí vám tohle video vysvětlí základy a ukáže vám, jak s kamerou vyprávět. 

Teorie týdne
Pamatujete, jak se před premiérou Spider-Man: Homecoming řešilo, jestli Zendaya hraje Mary Jane nebo ne a pokud ano, byli někteří fandové ochotní vyjít do ulic kvůli tomu, že to není bílá zrzka? Nakonec se ukázalo, že její MJ je někdo úplně jiný. Teď se však objevila teorie, podle které o téhle postavě pořád nevíme všechno

Dříč týdne
Simpsonovi běží v televizi už strašně dlouho. Dovolím si tvrdit, že déle, než je většina čtenářů MovieZone na světě. A Homer za tu dobu stihl udělat spoustu průšvihů, taky si ale vyzkoušel spoustu zaměstnání. A tady je máte všechno pohromadě. 

Monstra týdne
Propojené vesmíry začaly být pořádně v módě až v jednadvacátém století a ne každému se povede je vytvořit, jak ukázal Dark Universe, který měl spojit vlkodlaka, Frankensteinovo monstrum, Neviditelného muže a další. V devadesátých letech se o něco takového nikdo nepokoušel, ale slavná monstra tam řádila taky. A mnohdy v hodně dobrých filmech. 

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal, jestli byste chtěli, aby se Michael Keaton vrátil jako Batman, nebo dokonce dostal vlastní film. Většina z vás odpověděla, že ano, ale bylo to docela těsně. 

Dnes se podíváme na Toma Cruise, který před pár dny oslavil osmapadesáté narozeniny. Zajímalo by nás, v jaké roli byl podle vás Tom Cruise nejhorší. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozepište o důvodech. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace