Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Želvy Ninja opět míří do kin


ikona
Spooner
evan goldbergseth rogenželvy ninja
Leonardo, Rafael, Michelangelo a Donatello tentokrát zamíří do prověřeného animáku. A chopí se jich překvapivá dvojice. 

Želvy Ninja tu s námi jsou už několik dekád a evidentně to tak, naštěstí, ještě nějaký pátek zůstane. Na parádním animovaném seriálu z 80. let či hraných guilty pleasure filmech z devadesátek vyrostla asi většina z nás. Jenže od té doby se želvím ochráncům z kanálu v kinech daří s ne úplně zářivými úspěchy. Více než deset let starý animák prošuměl a nedávné hrané verze, v nichž Leonardo a spol. vypadali, jak kdyby místo pizzy sežrali The Rocka, sice vydělaly slušný balík, o extrémně zábavnou podívanou se však bohužel opravdu nejednalo. Tato značka má ale i díky neustálým seriáůmu pořád zvuk, a tak to producenti zkusí v kinech znovu.

Nebude se však jednat o sequel zmiňovaných hraných filmů, ale o návrat k CGI animaci, kde si zelení svěřeni mistra Třísky pojedou zcela nová dobrodružství. Snímek pak samozřejmě vzniká pod produkční záštitou Nickelodeonu, což hrozí spíše dětskou podívanou. Jména dalších producentů ovšem dávají celkem solidní naději. Na projektu totiž bude spolupracovat také osvědčená tvůrčí dvojka Seth Rogen a Evan Goldberg. A známý komik se svým parťákem už zejména na seriálovém poli díky komiksovkám The Boys, Preacher či šílené komedii Future Man několikrát prokázali, že si z pozice producentů dokážou projekt solidně ohlídat. A navíc mu dát to správně fanouškovské srdíčko. Což by mohlo „želvákům“ docela prospět. Co myslíte, mají Želvy Ninja v kinech ještě šanci?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace