Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Duff bude vaší modlou


ikona
imf
jamie foxxpowers of duff
 

Pod pojmem Duff si může spousta lidí představit spoustu věcí. Jako první mi naběhne do hlavy plechovka piva, protože právě značku Duff vyznává každý obyvatel žlutého světa Simpsonových. Pak bychom si mohli myslet, že jde o biografii neúnavné herečky-zpěvačky Hilary Duff, jenže co by potom dělal na titulní stránce Jamie Foxx? Tak, tak... pravda je jako obvykle úplně jinde.

Duff je totiž příjmení televizního hlasatele z New Yorku, který se po smrti svého otce začne nahlas rozčilovat na boha a žádat ho o nejrůznější službičky. Dělá to během přímého přenosu, takže to slyší miliony amerických diváků, ale co je důležitější... slyší to i samotný bůh a proto Duffovi začne jeho prosbičky plnit. Což je samozřejmě gól, protože naroste nejen sledovanost, ale hlavně Duffova popularita. Církev má ze všeho hlavu v kýblu a přemýšlí, jestli na toho nového proroka neposlat nějakého nájemného vraha, mohlo by se totiž stát, že Duff se stane novou modlou a vystřídá na prominentní pozici na krbu tolik provařeného Ježíše na kříži.

Tak daleko zřejmě děj nové komedie Powers of Duff nezajde, protože by panbíčkáři roztrhali producenty na prach, ale Jamie Foxx se rozhodl do projektu vrazit vlastní peníze a dost možná si zahraje i hlavní roli. Před pár měsíci měli o film zájem např. Ron Howard s Russellem Crowem, ale nakonec díky pomalému tempu příprav vycouvali. Teď je to tedy v rukou Jamieho Foxxe, který právě natáčí The Kingdom s Peterem Bergem a oznámil i další film, drama Damage Control pod taktovkou Michaela Manna (jejich plodná spolupráce začala už v Collateral a bude letos pokračovat v Miami Vice).

Všimli jste si mimochodem, jak často bůh promlouvá k televizákům? Stačí vzpomenout na Božského Bruce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace