Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Objeví se Tom Cruise v akčním nářezu The Rocka a Ryana Reynoldse?


ikona
Spooner
dwayne johnsongal gadotnetflixRawson Marshall Thurberred noticeryan reynoldstom cruise
Internetový Netflix se snaží z novinky Red Notice opravdu udělat svůj nejhvězdnější film.  

O film Red Notice jste už asi párkrát slyšeli. V ambiciózním akčním thrilleru od Netflixu si totiž zahrají Dwayne Johnson, Ryan Reynolds či Gal Gadot a novinka tak míří k tomu stát se nejen jedním z nejhvězdnějších kousků internetového giganta, ale také hodně velkým hitem. Děj se bude točit okolo špičkového agenta Interpolu s tváří The Rocka, jenž má za úkol chytit nejlepšího zloděje uměleckých děl na světě s tváří představitelky Wonder Woman. A chybět u toho nebude také nejlepší podvodník světa v podání ukecaného Reynoldse. Největší záhadou pak zůstává, jak si s tímto kouskem poradí režisér Rawson Marshall Thurber, na jehož Mrakodrap by asi většina lidí ráda zapomněla. Netflix ovšem chce z Red Notice nejspíš opravdu udělat thriller s co největším počtem hvězd na metr čtvereční a producenti si údajně brousí zuby na opravdu velký zářez.

Ano, v jednání o účast v snímku je podle spekulací samotný Tom Cruise. Zatím samozřejmě není jasné, koho by si ve filmu zahrál. Vzhledem k tomu, že natáčení bylo před nucenou produkční pauzou už v plném proudu, by se však jednalo o malou či dokonce cameo roličku, jež by však připravovala případnou půdu pro Cruiseovu účast v případném sequelu. A pokud by jednání s hereckou ikonou selhala, producenti budou údajně pátrat po jiné hvězdě podobné velikosti. Zatím se jedná spíše o divoký drb z ne úplně stoprocentních zdrojů, takže musíme brát zprávu s rezervou. Představa Cruise a The Rocka, jak spolu v případné dvojce vymýšlí nějakou akční šílenost, je však docela lákavá, co říkáte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace