Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #564 o Warcraftu a Cyberpunku


ikona
do_Od
BatmanCyberpunk 2077HamiltonIron ManMuppetivíkendový výplachWarcraft
O čem by bylo pokračování Warcraftu a jak by mohl vypadat starý Batman s tváří Keatona? 

Během snídaně psaný výplach.

Warcraft týdne

O plánech režiséra Duncana Jonese na pokračování filmového Warcraftu se psalo už krátce po premiéře, nyní se ale z nějakého důvodu jeho nedávné tweety považují za novinku. Podle mě jen lidi zapomněli, ale fajn. Každopádně režisér se znovu vyjádřil v tom smyslu, že druhý a třetí film měly pokračovat příběh Thralla, dočkali bychom se tak jeho gladiátorského osvobození i následné cesty do Kalimdoru, kde si Orkové založili nový domov. Jo, mohlo to být fajn.

Iron Man týdne

Osobně jsem VR hraní nijak zvlášť nepropadl. Jasně, Beat Saber je geniální záležitost a mít možnost zahrát si Half-Life: Alyx, neváhám. Do mainstreamu však VR gaming zatím nepronikl, což ale neznamená, že se o to nesnaží. Konkrétně třeba takový Iron Man VR by totiž mohl pár lidí zlákat, co říkáte?

Cyberpunk týdne

U her zůstaneme. Před pár dny se totiž vysoce očekávaná hra Cyberpunk 2077 vytasila s novou příběhovou ukázkou a mě by zajímalo, co na ni říkáte, jestli se už nemůžete dočkat, a jak to vlastně máte s tímhle žánrem jako takovým. Jste například zvědaví i na chystaný anime seriál nebo doprovázející komiks?

Batman týdne

Micheal Keaton je zpátky coby Batman. Tak nějak tomu pořád nemůžu uvěřit, ale on už je ten DC vesmír tak strašně doplácanej, že to je asi fuk. Starý Batman by mohl být cool, Keaton je navíc fantastický herec a jestli se podaří jeho Batmana převést do současnosti, aby to nepůsobilo trapně, může z toho ještě být nejlepší věc, jaká se těm filmům mohla přihodit. A jak by to mohlo například vypadat vám ukážou tady.

Komiksová parta týdne

Viděli jste komiksový seriál The Boys? Ne? Pak byste to měli hodně rychle napravit, Karl Urban tam hraje týpka jménem Butch, jehož jediným životním posláním je zabíjet superhrdiny. Proč? Protože jsou to zkorumpovaný parchanti, kteří si zaslouží jen to nejhorší. No a teď se herci ze seriálu sešli a hezky si na Zoomu o všem pokecali.

Druhá komiksová parta týdne

Aby těch příjemných pokeců přes videokameru nebylo v době pandemie málo, rozhodl se server Variety uspořádat 1 na 1 s herci Chrisem Evansem a Paulem Ruddem, aka Kapitánem Amerikou a Ant-Manem. Jo, pořád to jsou strašní sympaťáci.

Projekce týdne

Christopher Nolan miluje kina. Spolu s Tarantinem patří k jejich vášnivým obhájcům a udělal by takřka cokoliv proto, aby se jeho filmy promítaly výhradně na plátnech kinosálů. Jenže doba je zlá a pokrok asi nevyhnutelný. Tento týden tak jeho film Počátek měl projekci ve virtuálním světě Fortnitu a – já k tomu vlastně nemám moc co dodat.

Hamilton týdne

Podívejte, do trailerové sekce se mi to protlačit nepovedlo, takže to nenápadně hodím aspoň sem. Muzikálový Hamilton s původním obsazením broadwayské show dorazí na Disney+ už 3. července a já pochybuji, že se na to někdo těší víc než já. Kdyby ale náhodou jo, klidně mě v diskuzi podpořte.

Muppeti týdne

A další tematické navázání – tentokrát zůstaneme u hudby. Show Jamese Cordena sleduji jen tak zběžně, jeho hudební kousky ale většinou stojí za to, takže když mi YouTube nabídl Muppety zpívající ikonickou With A Little Help From My Friends od Beatles, neodolal jsem. A je to pecka!

Duel týdne

V minulém výplachu se vás Mr. Hlad ptal, kdo by podle vás měl hrát Bilba, kdyby se točil Pán prstenů znova. Házeli jste samé dobré volby, nepřekvapivě to ale vyhrál Martin Freeman, který byl v Hobitovi senzační.

Mě každopádně zajímá ten Batman. Byli byste rádi, kdyby se Keaton opravdu vrátil, případně dostal rovnou i vlastní film? Do předmětu pište jednoduše ANO, či NE a v textu se rozepište. A nezapomeňte i na ten Cyberpunk, jsem zvědavá duše.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace