Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tenet se opět odkládá


ikona
Mr. Hlad
christopher nolanjohn david washingtonkoronavirusrobert pattinsontenet
Tak když už to konečně uvidíme?  

Sakra, my se těch velkých letních filmů možná nedočkáme ani v létě. Koronavirus nakopl Hollywood s rozběhem mezi nohy a i když už se pomalu zase začíná natáčet (alespoň někde), kina jsou zavřená a tudíž by postrádalo smysl posílat do nich filmy. Ty největší potenciální hity první poloviny letošního roku už byly odložené o několik měsíců nebo i o celý rok, takže si počkáme na Jamese Bonda, další Rychle a zběsile, Wonder Woman 1984 a spoustu dalších věcí. Ty slabší, méně ambiciózní a levnější kousky skončily na streamu, ale zbytek prostě musí čekat. 

Původní plán byl, že lidi nažene do kin sci-fi novinka Christophera Nolana Tenet. Ten měl mít původně premiéru už 17. července, před pár dny ovšem padlo rozhodnutí poslat ho do kin až 31. července. No a teď už bohužel neplatí ani to. Tenet by měli první diváci vidět až ve středu 12. srpna. Jde sice jen o dvoutýdenní odložení, ale samozřejmě se nám nechce čekat. Horší však je, že tyhle malé a krátké odklady znamenají spíš to, že Hollywood pořád vůbec netuší, co se bude dít, takže reálně hrozí, že Tenet za pár dní někdo odsune znovu a klidně i o pár měsíců. 

V Americe teď měli 45 000 nakažených během jednoho dne a rozhodně to nevypadá, že by se situace spojené s koronavirem nějak lepšila. Takže kina zůstanou zavřená a kdo by do zavřených kin chtěl posílat film, že jo. Je to mrzuté, ale je to logické. První blockbuster letošního léta by tak měla být disneyovská Mulan, se kterou se zatím počítá na 24. července. Vůbec by nás však nepřekvapilo, kdyby se premiéra odložila i tady. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace