Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Čelisti


ikona
Mr. Hlad
amitybrucečelistijawsjohn williamsmoviezone livemz live speciálrichard dreyfussrobert shawroy scheidersteven spielberg
Obří žralok, Steven Spielberg a děs, který nezestárnul.  

Máme tu další speciál a tentokrát se budeme věnovat filmu, který viděl snad každý a kdo ne, rozhodně by se o tom neměl nikde zmiňovat. Čelisti nastartovaly blockbusterovou kariéru Stevena Spielberga a příběh o lidožravém žralokovi v sedmdesátých letech vyděsil lidi tak, že se báli chodit na pláže. Místo toho chodili do kina a udělali z Čelistí obrovitý hit, který změnil Hollywood a způsob, jakým se distribuují filmy. A přitom snad každý, kdo se motal po place, měl alespoň jednou chuť to zabalit a možná i skončit s filmovou kariérou. 

Ona totiž není žádná sranda točit film, v němž je za hlavní hvězdu  mechanický žralok, který permanentně nefunguje, hned první den ho utopíte a pak vám málem sežere George Lucase. Ale nakonec to samozřejmě Spielberg dotáhl do konce a my jsme mu za to dodnes vděční. Jeho Čelisti jsou totiž pořád perfektní horor, který je ve svém žraločím subžánru pořád číslo jedna. A nejspíš ještě zatraceně dlouho bude. 

My jsme si o něm povídali něco přes hodinu, určitě bychom však vydrželi i déle. Pustit si nás můžete klasicky na Youtube, ale samozřejmě máme i audioverze na SpotifyiTunes nebo Podbean. A pokud vás naše povídání o filmech baví, budeme rádi, když nás podpoříte na Patreonu a ohodnotíte MovieZone Live Speciál na CSFD

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace