Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Jurského světa se vydá na Atlantidu


ikona
do_Od
AtlantidaColin TrevorrowfilmJurský světrežisérsci-fi
Colin Trevorrow chystá film o bájné Atlantidě. Napíše ho scénárista Vetřelec: Covenant. 

Colin Trevorrow není špatný režisér. Chvíli to s ním sice nevypadalo úplně dobře, po prvním Jurském světu totiž brutálně propadl jeho autorštější snímek The Book of Henry a následně byl ještě odvolán od deváté epizody Star Wars, takže mu kdekdo začínal věštit stejný osud, jaký potkal Joshe Tranka. Trevorrow ale nezahálel, v Universalu s jeho prací na prvním Jurském světě zjevně byli dost spokojení, a tak mu přiklepli i trojku. Chystaný film s podtitulem Dominion ale zdržela světová pandemie a Trevorrow tak mezitím měl čas vyvíjet i další projekty, přičemž hned tím dalším by mohl být výlet do bájné Atlantidy.

Trevorrow ještě s kámošem Mattem Charmanem podle všeho vymysleli koncept, kdy se Atlantida bude nacházet někde mezi Afrikou, Indií a Oceánií, a místo podmořského města půjde o rozsáhlou skrytou pevninu, jež bude obydlena moderní multikulturní civilizací s nepředstavitelnou technologií. Tak trošku jako Wakanda. Každopádně Universalu se plán líbí, takže teď režisér dostal zelenou, aby pověřil scenáristu Vetřelec: Covenant Danteho Harpera napsáním scénáře, k němuž teď společně všichni tři vymýšlí nápady. Trevorrow si film bude rovněž i sám skrze vlastní společnost produkovat. V nejbližších týdnech ho nicméně čeká návrat na plac třetího Jurského světa, jenž má do kin dorazit příští léto.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace