Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #563 o Star Wars a Supermanovi


ikona
Mr. Hlad
back to the futurebatmanghostbustersian holmstar warssupermanvíkendový výplach
Chtěli byste se proletět v X-Wingu, nebo v TIE fighteru? Jak začínal Superman? A má Batman rád death metal?  

S vínem psaný výplach

Hoverboard týdne
Asi si ještě chvilku počkáme, než ty idiotské koloběžky, které většina lidí neumí na chodníku zaparkovat tak, aby nepřekážely, nahradí o něco stylovější hoverboardy z Návratu do budoucnosti II. Ale někomu se čekat nechce a jde ji trošku naproti. S jet packem

Setkání týdne
Před pár dny jsme se s Imfem bavili o fantasy Artemis Fowl a o tom, že v ní hraje Josh Gad, který je považovaný za takovou malou hvězdu. A my vlastně nevíme, jak se to stalo. Ale důležité je, že představitel hlínu prdícího trpaslíka využívá svou popularitu k tomu, aby zařídil setkání hvězd klasických filmů. Sice na dálku, ale to se taky počítá. A teď došlo na Krotitele duchů

Mariňák týdne
Jocko Willink je bývalý člen elitních Navy SEALs a člověk, který by pravděpodobně zlikvidoval Johna Wicka dřív, než by stihl vyměnit první zásobník. Naštěstí má lepší věci na práci. Třeba hodnotit filmy jako G.I. Jane, Zachraňte vojína Ryana a Apokalypsa z pohledu někoho, kdo ví, jak to v akci skutečně vypadá. 

Hudba týdne
Star Trek je s námi už přes půl století a musí se samozřejmě vyvíjet. A to samé platí i o jeho soundtracku. Ten je samozřejmě do značné míry ikonický a tudíž se na něj nesmí moc sahat, ale přeci jenom by byla škoda, kdyby zněl víc než padesát let stejně, ne

Remake týdne
Před pár lety se banda z The Cardboard Movie Co. pokoušela dělat záměrně levné remaky klasických filmů jako Osvícení nebo Jurský park. A teď o sobě po letech dává zase vědět a ničím menším, než je Vetřelec. Hodně levný, ale vlastně hodně stylový. 

Dokument týdne
Kdo jiný by měl seznamovat fandy se Supermanem než DC Comics? Dokument s názvem Look Up in the Sky se zabývá jeho comicsovými začátky, ale i filmy a tím, jak se z něj stal kulturní fenomén. Je sice z roku 2006, takže novější informace v něm nenajdete, ale jako pohled do supermanovské historie je skvělý!

Trailer týdne
Miles Morales se nám jako Spider-Man představil v animáku Spider-Man: Paralelní světy, ale jestli ho někdy uvidíme i ve hraném filmu, to je otázka. Ale v amatérském hraném filmu, to už by asi šlo

Metal týdne
Fandové Batmana asi zaznamenali, že i u nás vyšel comics Temné noci – Metal, který pojal netopýřího superhrdinu trošku… no prostě metalověji. Ale teď se chystá nášup Dark Knights: Death Metal a rovnou i s vlastním soundtrackem. 

Hra týdne
Pokud vlastníte PS4 a službu Playstation Plus, pořád si můžete stáhnout střílečku Star Wars: Battlefront II. Ale pokud ne, nebo se vám už ohrála, je pomalu čas začít se těšit na Star Wars: Squadrons, kde budete moci usednout do kokpitu X-Wingů, TIE fighterů a další ikonických stíhaček a pořádně to rozjet ve velkolepých vesmírných bitvách. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli byste si dali pokračování comicsovky Wanted a většina z vás řekla, že ano. Tak třeba se ho jednou dočkáme, i když prachy bych na to asi nevsadil. 

Asi jste zaznamenali, že zemřel Ian Holm, který natočil spoustu pecek, ale většina diváků si ho bude pamatovat hlavně jako Bilba z Pána prstenů. Teď čistě hypoteticky – kdyby se letos točil Pán prstenů znovu, koho byste v roli Bilba chtěli vidět? Konec konců od Společenstva uteklo už skoro dvacet let, tak nám do té role snad pár kandidátů dozrálo a dostárlo. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte o důvodech. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (26)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace