Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Miles Teller ztroskotá na moři


ikona
do_Od
bouřefilmMiles TellerMlhaNFLNot Without HopeWhiplash
Herec Miles Miller bude v novém filmu bojovat o holý život. 

Miles Teller měl po Whiplash nakročeno k parádní kariéře. Jenže pak přišlo pár failů jako Fantastická čtyřka nebo Rezistence a tyhle plány tak nějak hasly. Od té doby se sice objevil v pár dobrých projektech jako třeba Týpci a zbraně, Krev šampiona, nebo extrémně nediváckém seriálu Too Old To Die Young od Refna. Navíc má v záloze roli v pokračování Top Gunu, minimálně ještě jednu druhou šanci tak nejspíš dostane. A kromě toho se teď upsal i velice zajímavému filmu podle skutečných událostí Not Without Hope.

Ten natočí režisér Mlhy z roku 2005 Rupert Wainwright a bude vyprávět o čtveřici kámošů (včetně dvou hráčů NFL), kteří si jednoho dne vyrazili z Floridy na rybářský výlet někam sto kilometrů od Mexického zálivu. Jenže klidnou cestu jim překazila silná bouře, která v kombinaci s nehodou na lodi způsobila, že všichni čtyři muži skončili v ledové vodě. Všechny záchranné akce navíc zhatilo počasí, takže se parta chlapů musela spolehnout jen sama na sebe a na svoji výdrž.

- - - 

Vytáhni v hospodě: Film produkují jeden z hráčů Seattle Seahawkes Rusell Wilson a zpěvačka Ciara skrz svoji společnost Why Not You. Práva se budou prodávat v online aukční síni festivalu Cannes, jenž začíná za pár dní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace