Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Ad Astra plánuje drama plné hvězd


ikona
Spooner
Ad AstraAnne HathawayArmageddon TimeDonald SutherlandJames GrayOscar IsaacRobert De Niro
Sci-fi s Bradem Pittem sice diváky příliš nezaujala, i přesto její režisér i nadále láká hvězdy první velikosti.  

James Gray patří mezi režiséry, jehož filmy rozhodně nesednou každému. Nejsou zrovna divácké, neplynou dvakrát rychle a mají často svou specifickou atmosféru. I u nás v redakci se pak názory na jeho poslední snímky Ad Astra či Ztracené město Z malinko různí. Já ho ale za neprávem zapadlé policejní drama Noc patří nám budu mít rád asi vždycky. I přesto, že jeho poslední dva zmiňované kousky v kinech docela vyhořely a diváci na ně nemají jednotný názor, ale stále patří mezi nejzajímavější tvůrce současnosti. I do svého dalšího projektu pak láká jedno velké hollywoodské jméno za druhým.

Jeho novinka Armageddon Time bude velkým dramatem, v němž bude prozkoumávat vztahy, přátelství a loajalitu lidí napříč generacemi v době, kdy do čela Spojených států pomalu mířil Ronald Reagan. Gray pak bude v příběhu vycházet ze svého vlastního dětství a film tedy bude mimo jiné pojednávat o příběhu kluka, jenž přešel z obyčejné veřejné školy na soukromou určené bohatším vrstvám. A právě (nejen) sociálním rozdílům se bude režisér ve svém evidentně osobním snímku věnovat. Sehnal si pak proto hodně lákavé obsazení. Kromě již dříve oznámené Cate Blanchett se totiž můžeme těšit hlavně na Roberta De Nira, Anne Hathaway, Oscara Isaaca či veterána Donalda Sutherlanda. A to už je dost zvučná sebranka. James Gray tak opět natočí něco žánrově jiného a já jsem na to i pro mě malinko slabším Ad Astra hodně zvědavý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace