Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ben Stiller se vrací za kameru. Co chystá?


ikona
do_Od
Ben StillerDunaEric RothfilmJo NesbøOscar Isaacrežie
Komik, herec a příležitostně taky režisér Ben Stiller se vrací za kameru. 

Je to už pár let, co Ben Stiller seděl za kamerou. Když nepočítáme dvojku Zoolandera z roku 2016, kterou by asi raději nepočítal ani on, tak svůj poslední dobrý film Walter Mitty a jeho tajný život natočil v roce 2013. Předloni si vyzkoušel seriálovou tvorbu a vznikl z toho údajně moc povedený Útěk z vězení v Dannemoře, který byl nominován na Zlatý glób pro nejlepší minisérii nebo TV film. No a teď se k vážnějším věcem hodlá vrátit i v novém filmu, na který ho ukecal Oscar Isaac.

Natočí tak krimi drama London podle krátké povídky Joa Nesba. V tom by si hlavní roli měl zahrát právě Isaac a bude vyprávět o… no, ono se vlastně zatím neví, o čem bude vyprávět. Snímek je popisován jako „high concept thriller“, takže si představte něco o pár levelů lepšího jak Sousedskou hlídku. Každopádně scénář napíše Eric Roth, který má čerstvě na svědomí novou Dunu, a práva má studio Lionsgate. Na papíře to každopádně zní moc dobře, tak snad se z toho podaří natočit i výborný film. Jste rádi, že je Stiller zpátky za kamerou?

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace