Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Neviditelný dostane kámošku


ikona
Mr. Hlad
bride of frankensteindark universedavid koeppinvisible manuniversal
Ikonické monstrum to nevzdává 

U Universalu byli ještě před rokem nervózní z toho, jak moc vyhořel jejich Dark Universe. Mumie s Tomem Cruisem nenaplnila vysoká očekávání a plány na návrat dalších klasických monster, která by dostala vlastní velké filmy a ještě větší hvězdy, putovaly do koše. Letošní Neviditelný ale ukázal, že když se ke klasické látce přistoupí moderně a kreativně, může to stát podstatně méně peněz. A může z toho také vylézt podstatně lepší a úspěšnější film. 

Scenárista a režisér David Koepp, jenž napsal Carlitovu cestu, Jurský park, Válku světů nebo Úkryt a režíroval naposledy příšerného Mortdecaie s Johnnym Deppem, pošle brzy do světa horor You Should Have Left. Ten podle traileru nevypadá na nějakou zásadní pecku, i když fajn žánrovka by to být mohla. Ale právě Koepp teď přiznal, že pořád ještě pracuje na nové verzi hororové klasiky Bride of Frankenstein, se kterou se počítalo do Dark Universe. A teď se k ní vrací. 

Koepp prý začal během karantény úplně od začátku a dostal požehnání od Universalu a zatím to vypadá, že Frankensteinova nevěsta by měla jít ve stopách právě Neviditelného. Prý nepůjde o tak levný film, ale rozhodně nebude třeba rvát do něj desítky milionů. Odehrávat se má v současnosti a studio momentálně hledá někoho vhodného na pozici režiséra. Tak snad z toho bude stejný úspěch jako v případě Neviditelného. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace