Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystají tvůrci Zelené knihy?


ikona
Spooner
Peter FarrellyViggo Mortensenzelená kniha
Jaký další film plánují režisér a hlavní hvězda oceňované pecky?  

Zelená kniha patřila před dvěma lety mezi nejoceňovanější snímky, která si došla dokonce pro tři Oscary, včetně plešouna za nejlepší film či scénář. A vlastně si to dost zasloužil. Příběh o přátelství černošského klavíristy a jeho neurvalého řidiče byl skvěle napsanou retro feel-good podívanou a hereckým koncertem Vigga Mortensena s Mahershalou Alim. Oceňovaný kousek navíc dokázal, že režisér do té doby buranských komedií Peter Farrelly dost umí a musí se s ním počítat i ve vážnějších filmech. A jelikož se vítězný tým nemění, setká se většina party ze Zelené knihy znovu.

Představitel Aragorna by si měl totiž zahrát i v doposud nepojmenované novince Petera Farrellyho, která bude adaptací knihy The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War. Film bude pojednávat o pravdivém příběhu jednoho z autorů zmiňované knihy Johna Donohuea, jenž v roce 1967 odešel z New Yorku, aby vypátral a dal si pár piv se svými kamarády z dětství. Jenže ti jsou zrovna v armádě a bojují ve Vietnamu. Mortensen by si pak měl zahrát jednu z vedlejších rolí a na scénáři bude s Farrellym spolupracovat mimo jiné i Brian Currie, s nímž dostal díky Zelené knize právě zmiňovaný Oscar za scénář. Tady režisér zkrátka sází na jistotu a vypadá to, že by nám o podruhé mohl nabídnout hodně kvalitní výlet do americké historie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace