Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci seriálu Taboo chystají předělávku hororové klasiky


ikona
Mr. Hlad
duchařinahorortaboothe changelling
Bacha, kam se stěhujete 

Prakticky v každém seznamu nejlepších hororů všech dob najdete filmy jako Přichází Satan!, Vymítač ďábla, Čelisti nebo Halloween. Ty známe. Často tam ale taky bývá The Changeling a vzhledem k tomu, že tenhle kousek nemá na CSFD ani tisícovku hodnocení a dokonce ani český název, tak to s jeho slávou uprostřed Evropy zas tak žhavé není. A přitom je to pecka považovaná za klasiku. A jako taková se logicky musela dřív nebo později dočkat předělávky. Její čas přišel teď. 

Hlavním hrdinou The Changeling je skladatel John Russell, jehož rodina zemřela při autonehodě a on se rozhodl přestěhovat do velkého prázdného domu v Seattlu, kde doufá, že si dá život opět dohromady. Jenže to bude mít sakra těžké. V domě se ozývají podivné rány, vchod do podkroví někdo zkusil schovat a na schodech skáče míček, který patřil jeho dceři a John moc dobře ví, že ho uklidil. A taky zjistí, že jeho nový domov má hodně ošklivou minulost. A možná i dalšího obyvatele…

The Changeling je klasická duchařina, která sází spíš na atmosféru než na lekačky a dovede se člověku dostat pod kůži a být hodně nepříjemná. Novou verzi by měl režírovat Anders Engström, jenž pracoval na seriálech Taboo a Hanna a jedním z producentů bude Joel B. Michaels, který před čtyřiceti lety pracoval i na původní verzi. Tak snad pohlídá, aby se kvalita udržela. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace