Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Spideyho Paralelních světů zahájila produkci. Jak to vypadá se spin-offem?


ikona
do_Od
MarvelPeter ParkerSonySpider-Man: Paralelní světySpideyspin-off
Pokračování oscarového animáku se Spider-Manem oficiálně zahájilo produkci. 

Konečně nějaké dobré zprávy. Zatímco se stát Kalifornie pomalu chystá znovu otevřít dveře filmařům a za přísných bezpečnostních podmínek jim umožnit vrátit se k rozdělaným produkcím, oznámil vedoucí animace v Sony Imageworks Nick Kondo, že dnešním dnem oficiálně započal práce na dvojce k oscarovému animáku Spider-Man: Paralelní světy. Pokračování by pak mělo dorazit 7. října roku 2022.

To nicméně není vše. Ve dvojce Paralelních světů se logicky vrátí jako hlavní hrdina Miles Morales, který ve chváleném hitu celkem jasně dokázal, že Spider-Man nemusí se rovnat pouze Peter Parker. Snímek ale zároveň představil i několik dalších postav, které by rozhodně zvládly unést vlastní film. Jednou z nich byla například Gwen Stacy, jež byla dabována ve filmu herečkou Hailee Steinfeld.

Ta se teď vyjádřila v rozhovoru pro Entertainment Weekly, že má rozhodně zájem se do role vrátit, a byť momentálně nemá páru, jestli studio oficiálně něco chystá (krátce po premiéře vyšla zpráva, že Sony má jednoznačně zájem o dívčí spin-off, od té doby ale oficiálně žádné další slovo nepadlo), nyní je podle ní na čase to vymyslet. Koneckonců, díky cestování různými dimenzemi by taková animovaná dívčí týmovka z pavoučího univerza vůbec nemusela být špatná, zejména pokud by se jí chopili ti samí lidé, kteří stáli za Paralelními světy. S Birds of Prey to neklaplo, Wonder Woman, Captain Marvel i Black Widow jedou solo, takže už je nejvyšší čas, aby někdo ukázal, že i ženský to zvládnou úspěšně kosit. Koneckonců, vesmír kolem Venoma je ztrátou času, takže aspoň tohle by nás mohlo nasytit. Nebo vám stačí sequel a spin-off nechcete? Dejte vědět v diskusi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace