Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jake Gyllenhaal na útěku před zabijáky


ikona
Mr. Hlad
Gustav Möllerjake gyllenhaalsnow blind
Tady to vypadá na velkou thrillerovou pecku.  

Jake Gyllenhaal za sebou už jednu comicsovku má, ale Spider-Man: Daleko od domova by se od jeho novinky Snow Blind nemohlo lišit víc. Tentokrát žádní superhrdinové, žádné pláštěnky, žádné zachraňování světa a žádný důvod řešit, jestli je lepší Marvel, nebo DC. A mohla by to být pecka, protože za kamerou bude Gustav Möller, který natočil boží Tísňové volání a vzhledem k tomu, že jeho thriller jsme vyhlásili nejlepším filmem roku, dost se těšíme, co předvede s Gyllenhaalem. Scénář navíc podle comicsu Ollieho Masterse píše Patrick Ness, jehož Volání netvora: Příběh života bylo taky hodně dobré. 

Vás by však asi zajímalo, o čem Snow Blind bude, že jo? Děj se má odehrávat v zapadlém městečku někde na Aljašce, kde se svou rodinou žije i středoškolák Teddy. Ten jednoho dne nahraje na internet fotku, kde je se svým tátou a v ten okamžik začíná konec jejich nudného života. Teddy totiž netuší, že táta je v programu na ochranu svědků a že na Aljašku teď míří hodně nebezpeční lidé, kteří mu chtějí vpálit kulku do hlavy. Zároveň ale zjišťuje, že tatík tu není proto, že by byl nějakým nevinným kolemjdoucím, který viděl vraždu. Vůbec ne. Táta má pár hodně ošklivých tajemství. 

Snow Blind je popisované jako kombinace Villeneuveova Zmizení a klasiky Sidneyho Lumeta Čas zastavit se. Osobně v tom vidím možná i kapku z Dějin násilí, ale v každém případě to je hodně zajímavá a lákavá kombinace. A s tak zajímavými lidmi před a za kamerou by to fakt mohl být sakra dobrý film. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace