Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmy v síti #2: Tom Hanks, Beastie Boys a piráti


ikona
Mr. Hlad
amazonbeastie boysblack sailschris hemsworthdisney+filmy v sítihbo gonetflixperry masonspike leetom hanks
To nejzásadnější ze světa streamovacích služeb 

Tenhle týden se fakt neflákáme a máme pro vás už druhé video. I když malinko předtočené. Filmy v síti jsme začali dělat minulý měsíc proto, abychom trošku víc prozkoumali, co se děje ve světě HBO Go, Netflixu, Amazon Prime a dalších streamovacích služeb, protože právě tady to začíná být v posledních měsících docela zajímavé a byla by velká škoda, kdyby vám něco uteklo. 

I tentokrát pro vás tedy máme pár tipů na filmy, které na streamovacích platformách najdete a měli byste je vidět, ať už to je skvělý dokument o jedné hudební legendě Příběh Beastie Boys, neprávem zapadlý akčňák s Paulem Walkerem Zběsilý útěk nebo pirátské dobrodružství Pod černou vlajkou, ve kterém by Jack Sparrow vydržel tak dvě epizody. Upozorníme ale i na věci, které mají premiéru v červnu a rozhodně si zaslouží vaši pozornost. Dorazí Spike Lee, Will Ferrell i jedna seriálová legenda. Krom toho zjistíte, kde uvidíte Toma Hankse, když už to nemůže být v kině a co chystají Martin Scorsese s Applem. A abyste byli v obraze, dozvíte se, na jaké věci se nejvíc koukal u nás i ve světě. A jestli je oblíbenější Chris Hemsworth a jeho Vyproštění, Harry Potter nebo lidová řachanda Ženská na vrcholu. 

I tentokrát je toho zkrátka docela dost a další várku tipů, žebříčků a novinek můžete samozřejmě vyhlížet už příští měsíc. Mezi tím nás můžete sledovat na Youtube nebo poslouchat přes SpotifyPodbean či iTunes. A když nás budete chtít podpořit, budeme rádi, když to na Patreonu uděláte. My slibujeme, že se určitě flákat nebudeme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace