Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Producenti Tichého místa chystají ambiciózní sci-fi


ikona
Spooner
Andrew Formbrad fullerjohn krasinskiThe Blue Afternoon That Lasted Forevertiché místo 2
Tiché místo bude nejspíš i se svým sequelem velkým komerčním hitem. Co chystají jeho producenti dál? 

K vychvalovanému hororu Tiché místo mám sice docela dost výhrad, i já ovšem musím uznat, že John Krasinski trefil s monstry citlivými na jakýkoliv zvuk jackpot, jenž ho po právu katapultoval mezi režiséry, které se vyplatí sledovat. Druhého dílu, jenž ještě nejspíš více rozšíří post-apokalyptický svět, se pak po odkladu kvůli koronaviru snad dočkáme na začátku září a po povedených trailerech a prvních reakcích se očekává samozřejmě velký kasovní úspěch. Na úspěchu této značky pak mají kromě Krasinskiho velký podíl také producenti Andrew Form a Brad Fuller. A právě ti si nyní vyhlídli další hodně zajímavý projekt.

Pro Paramount chystají nadějně znějící sci-fi The Blue Afternoon That Lasted Forever z pera Daniela H. Wilsona. Příběh bude pojednávat o vědci pracujícího pro NASA, jenž se snaží své nadřízené přesvědčit, že Země bude za pár dní vystavěna katastrofální hrozbě v podobě černé díry. Nikdo ho ale nebere vážně a věří mu pouze jeho desetiletá dcera. Jejich silné pouto však bude podrobeno velké zkoušce, když hlavní hrdina musí kromě záchrany rodiny myslet i na záchranu celého lidstva. Stejně jako v případě Tichého místa by se tak mělo jednat zejména o silný příběh jedné rodiny. Zatím není jasné, kdo si ve snímku zahraje, či kdo ho natočí. O projekt však byla mezi studii údajně solidní bitva a motal se kolem něj např. i J. J. Abrams. Takže by nás snad opravdu mohla čekat sci-fi kvalitka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace