Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude chystaný wickovský spin-off Ballerina?


ikona
do_Od
akceBallerinaChad StahelskiJohn WickKeanu ReevesLen Wisemanspin-off
Chad Stahelski se rozpovídal o chystaném spin-offu Ballerina, jenž má rozšířit drsný svět Johna Wicka. 

Asi nikdo před premiérou prvního Johna Wicka nečekal, že tu do pár let budeme mít naplno rozjetou Keanussaince a k tomu celý akční vesmír vytvořený kolem ústřední postavy. Jenže z filmu se stal hit, dvojka i trojka se náramně povedly a tak se producenti snaží z látky vytěžit, co jen jde. Do pár let tu tedy bude regulérní pokračování, pak taky seriálový spin-off točící se kolem sítě hotelů Continental, a do toho všeho ještě dorazí taky filmový spin-off Ballerina. O čem bude?

Ballerinu oficiálně natočí režisér Len Wiseman a měla by se pak točit kolem postavy jedné z baletek, které jsme zahlédli v posledním filmu. Ty by se měly živit jako nájemné vražedkyně, jenže když jedné z nich někdo zabije rodinu, rozpoutá tím nehorázné peklo, a ona se vydá na cestu k pomstě.

Podle slov Chada Stahelskiho, který už samostatně stál za druhým a třetím Wickem a na Ballerinu bude produkčně dohlížet, by pak film měl nabídnout zcela nový design akce. Místo tradičního „gun-fu“ totiž dostaneme novou postavou, které se bude muset logicky uzpůsobit styl, s jakým kosí záporáky. Ten by přitom měl být natolik výrazný, aby se snímek dostatečně odlišil od svého předchůdce. Popravdě si to vůbec nedokážu představit, ale už se nemůžu dočkat. Vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace