Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka z Jumanji proti nájemným vrahům


ikona
Mr. Hlad
awkwafinajumanjikaren gillanshelly
Taky jste někdy chtěli postřílet své bývalé spolužáky?  

I přes pomalejší start se nakonec z Jumanji: Další level stal globální megahit, takže trojky se nejspíš brzy dočkáme. Jestli ji svět potřebuje, nebo ne, o tom se můžeme přít, ale dokud bude tohle rodinné dobrodružství vydělávat obrovské peníze, tak mu nikdo stopku asi chtít dát nebude. V každém případě Karen Gillan a Awkwafina si střihnou ještě jeden společný projekt a místo zvířátek v něm dostaneme hodně střílení. A vzhledem k tomu, že obě tyhle dámy jsou herecky dost schopné a sympatické, mohla by být jejich novinka Shelly docela zábava. A zápletka zní vcelku zajímavě. 

Awkwafina si zahraje ženu, která se před deseti lety při studiu na střední škole stala cílem hodně ošklivého vtipu. A poznamenalo ji to tak, že jakmile dostala šanci, vzala kramle a z rodného města zmizela. Teď se živí jako nájemná vražedkyně. A zatraceně dobrá. A když zjistí, že její další cíl by měla být bývalá spolužačka Dianna, díky níž má solidní trauma, vykouzlí jí to úsměv na rtech. Jenže za deset let se toho může hodně změnit a Shelly zjišťuje, že Dianna, která ji kdysi šikanovala, je dnes vlastně dost milá holka a z obou se rychle stanou kamarádky. Jenže kšeft je kšeft a když ho Shelly nechce, sáhne po něm někdo z konkurence. A ona teď musí Diannu a ostatní bývalé spolužačky ochránit. Režírovat bude televizačka Jude Weng a celý projekt je popisovaný jako kombinace Protivných sprostých holek a seriálové pecky Barry. A to je docela zajímavá kombinace.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace