Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cavill jedná o návratu do role Supermana. Má to ale háček


ikona
do_Od
Batman vs. SupermanHenry CavillLiga spravedlnostiMuž z oceliSupermanWarner BrosZack Snyder
Henry Cavill nejspíš znovu navlékne legendární pláštěnku. Na pokračování Muže z oceli se ale netěšte. 

Henry Cavill je pravděpodobně nejlepší představitel Supermana, jakého jsme doteď na filmovém plátně měli. Tohle odvážné tvrzení, se kterým rozhodně nemusíte souhlasit, ale bohužel můžu doložit jen dvěma a půl filmy (Liga spravedlnosti se odteď bude až do vydání Snyderovi verze počítat jen z půlky). Po Muži z oceli a Batman vs. Superman už se totiž mimo výše zmíněnou týmovku Cavill znova v legendární pláštěnce nikde neobjevil, měl sice mít původně ještě cameo v Shazamovi!, tam si ale tvůrci nakonec vystačili jen se záběrem na něčí záda.

Od té doby Cavill vystřídal řadu rolí, za zmínku stojí například Mission: Impossible – Fallout, kde zdatně sekundoval Tomu Cruisovi, nebo seriálový Zaklínač, kde pro změnu vzal do ruky meč a vydal se na lov příšer. Warneři mezitím překopali celé DCEU, takže se v tom už nikdo nevyzná, do toho jim odešel Batman s tváří Bena Afflecka, kterého už ale stihl nahradit Batman nový, jediné sólovky, které se chytly a dostaly rovnou pokračování, byly s Wonder Woman a Aquamanem, Flash se zjevně zasekl v jiné dimenzi, no a to všechno stavělo Cavillova Supermana do nezáviděníhodné pozice. Má dostat dvojku? Má se přeobsadit a rebootovat s Michaelem B. Jordanem? Samé otázky. Tedy až doteď.

Warneři se podle všeho nakonec rozhodli pro jakousi střední cestu. S Cavillem jednají o návratu do ikonické role, místo klasického sequelu Muže z oceli by se ale měl objevit jako vedlejší postava v jiných filmech. Těmi jinými se pak určitě nemyslí nový Batman, ani případné pokračování Ligy spravedlnosti, protože to nikdy nevznikne. Wonder Woman 1984 i The Suicide Squad už jsou pak natočené, zbývá tedy druhý Shazam! a pokračování Aquamana – ty jediné by teď dávaly smysl. Každopádně studio zjevně začalo o Supermanovi přemýšlet jako o Hulkovi DCEU, což je bizarní, protože jediný důvod, proč Hulk ještě od Marvelu nemá sólovku, jsou práva, respektive jejich absence.

Jenže Warneři práva mají, a já se začínám bát, že nás brzy čeká oznámení dvou Supermanů najednou. Jeden s tváří Cavilla, jenž by pokračoval v zoufalé snaze udržet sny o propojeném vesmíru pohromadě, a druhý samostatný, který by dorazil ve stylu samostatně operujících filmů jako Joker, či právě ten chystaný The Batman. Skoro bych si na tuhle variantu i vsadil, byť to samozřejmě je pouze spekulace z mé strany. Tak či tak, návrat Cavilla kvituji, akorát by to chtělo si ujasnit, proč se vlastně má vrátit. Co myslíte vy?

Večerní update: Tak nakonec prý ne Hulk, ale rovnou Nick Fury DC Extended Univerza. Ještě lepší, že?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (28)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace