Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: legendární Gladiátor


ikona
Mr. Hlad
gladiatorjoaquin phoenixmaximusmz livemz live speciálridley scottrussell crowe
My name is Gladiator! 

Bylo to jen tak tak, ale stihli jsme to. Nejnovější MZ Live muselo vyjít v květnu, protože jsme chtěli stihnout dvacetileté výročí jednoho z nejepičtějších filmů všech dob. Ano, je to tak Gladiátor slaví dvacítku a s klidem můžeme říct, že se na něm ty roky rozhodně nijak nepodepsaly. Pořád jde o jeden z nejvýpravnějších a nejlepších historických velkofilmů a příběh Russella Crowa, který se v Koloseu pokouší pomstít římskému císaři za to, že nechal vyvraždit jeho rodinu, funguje stejně dobře jako v době, kdy jsme ho mohli vidět na velkém plátně. Ridley Scott byl tehdy ve skvělé formě a Russell Crowe si nakonec došel pro Oscara. 

Natáčení ovšem neprobíhalo zrovna podle plánu a vzhledem k tomu, jak to vypadalo na place, co všechno si Ridley Scott navymýšlel a jaké problémy byly se scénářem, který se musel upravovat za pochodu, je vlastně docela zázrak, že z toho vylezl funkční film. A ještě tak dobrý. Ale to už se všechno dozvíte v nejnovějším MZ Live. To můžete samozřejmě sledovat na Youtube, pokud byste však preferovali audio, tak jsme i na SpotifyPodbean a iTunes. Budeme rádi, když nás pak ohodnotíte na CSFD a ještě větší radost budeme mít, když nás podpoříte na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace