Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vesmírný film s Cruisem našel režiséra


ikona
do_Od
Doug LimanfilmTom Cruisevesmír
Tom Cruise opravdu poletí do vesmíru. A režírovat ho přitom bude tvůrce Na hraně zítřka. 

Jeho osobní život stranou, Tom Cruise je zkrátka frajer. Jeho nasazení a zápal pro věc jsou neskutečné, zejména v době, kdy jiní vsází na praktické efekty nebo rovnou CGI. Jeho touha pilotovat opravdovou helikoptéru, provést výškový seskok Halo nebo si zlomit nohu při parkouru přes střechy jednoduše nemá mezi současnými áčkovými herci obdob, a jelikož už to po dvojce Top Gunu nebude moc kam dál posouvat, tedy alespoň v rámci naší atmosféry, rozhodl se herec pro jediný možný krok. Vyrazí do vesmíru.

O jeho chrabrém plánu natočit první hraný film ve vesmíru jsme tu psali pár týdnů nazpátek. Kromě Cruise se měla zapojit také americká NASA nebo Elon Musk se svou společností SpaceX, nic konkrétnějšího jsme však neměli. To se dnes ale změnilo, k režii byl totiž najat Doug Liman, Cruisův letecký kámoš, který s ním už natočil třeba Na hraně zítřka. Liman pak prý stál i u samotného zrodu celé myšlenky, kterou s Cruisem dali společně dohromady, a dokonce napsal i první nástřel scénáře. O ději se pořád nic neví, něco mi ale říká, že na tom vlastně vůbec nezáleží. Ať už v tom kosmu Cruise natočí cokoliv, jsem si celkem jistý, že nám z toho tady dole na Zemi bude padat brada tak či tak.

- - -

Vytáhni v hospodě: Dnes ve 22:33 startuje raketa Falcon 9 s pilotovanou lodí Crew Dragon a dvěma astronauty NASA na palubě. Po přibližně 19 hodinách letu se loď patřící právě Muskově společnosti SpaceX připojí k Mezinárodní vesmírné stanici, a něco mi říká, že tenhle let bude mít celkem velký vliv na chystaný film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace