Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdy Hry o trůny chystají upírskou jízdu


ikona
Mr. Hlad
game of thronesGood, Bad & Undeadhra o trůnyjason momoapeter dinklage
Máte chuť na upírskou buddy movie?  

Hra o trůny skončila a s ní i kariéra spousty herců a hereček, kteří s ní spojili několik let svého života. Peter Dinklage a Jason Momoa mezi ně ale nepatří. Dinklage se zařadil mezi hodně respektované herce už před lety a Momoa je díky Aquamanovi celkem velkou hvězdou. Teď se ti dva sejdou v dobrodružné akční komedii s docela lákavým názvem Good, Bad & Undead

Dinklage se tu ujme role Van Helsinga, potomka slavného protivníka samotného Drákuly, jenž se pořád drží rodinného byznysu a likviduje monstra kdekoliv, kde za to dostane zaplaceno. A má k tomu nečekaného parťáka v podobě upíra, kterého si zahraje Momoa. Jenže tenhle upír dávno přísahal, že už nikdy nikoho nezabije, takže ti dva jezdí společně od města k městu, upír děsí lidi, Dinklage řeší problém a oba na tom trhnou slušné prachy. Jenže jednou se přepočítají a na Van Helsingova upířího kámoše je vypsaná taková odměna, že mu začnou jít po krku lovci nestvůr z celého světa. Ale taky kouzelníci a další monstra. 

Režírovat bude Max Barbakow, který natočil solidní komedii Palm Springs a údajně bychom se měli dočkat variace na komediální klasiku Půlnoční běh říznutou upírskou klasikou Brama Stokera. Zní to popravdě docela zajímavě a Dinklage i Momoa mají dost komediálního talentu na to, aby upírskou buddy movie utáhli. Takže jsme celkem zvědaví, co z toho vyleze. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace