Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Madame Web našla režisérku. Kdo by si mohl zahrát v pavoučím spin-offu?


ikona
do_Od
Amy AdamsCharlize TheronMadame WebS. J. ClarksonSpider-Manspin-off
Sony najalo režisérku S. J. Clarkson k režii nového spidermanovského spin-offu.  

Pár měsíců nazpátek studio Sony najalo scenáristy Morbiuse, aby napsali další spidermanovský spin-off, tentokrát zaměřený na postavu záhadné Madame Web. Tak se i stalo a nyní to vypadá, že film nakonec opravdu půjde před kamery. Natočit by ho pak mohla režisérka S. J. Clarkson, která má za sebou bohatou televizní kariéru, a málem kdysi natočila čtvrtý Star Trek.

Clarkson se každopádně upsala režii nespecifikovaného ženského filmu v rámci pavoučího univerza, což oficiálně nemusí znamenat přímo Madame Web, žádný jiný podobný film ale v současnosti nevzniká, takže je to podle Variety nejpravděpodobnější možnost. Projekt je teprve na začátku, studio ale prý do hlavní role shání velká jména, takže nyní jedná například s herečkami Charlize Theron nebo Amy Adams.

Bude každopádně zajímavé sledovat, co přesně chce Sony s postavou Madame Web, tedy postarší ženou s jasnovideckými schopnostmi, která je kvůli vážné nemoci odkázána na jakousi pavučinovou verzi systému podpory života, vlastně dokázat. Postava nikdy nebyla centrální součástí Spideyho komiksů, tvůrci si tak víceméně mohou s postavou dělat, co se jim zachce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace