Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Thriller s hvězdou Slunovratu a dračí disneyovka


ikona
Mr. Hlad
chris pinedisneydont worry darlingecho boomersflorence pughna obzoruolivia wilderaya a drakshia labeoufsimon westsingsleepover
V jaké divné komunitě se ocitla Florence Pugh? Zvládne Disney krotit draky? A zvládnou Číňané vykrást Indyho?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dobrodružné podívané The Legend Hunters bude skupina lovců pokladů hledat tajemnou kobku a pomůže jim s tím režisér Con Air. V Sing 2 se na scénu vrátí zpívající zvířátka a s nimi i dabující hollywoodské superhvězdy. 

Disneyovka Raya a drak vás vezme do světa kouzel a magických bytostí, kde mladá hrdinka hledá posledního draka. V dramatu The Shoes spojí jedna tragédie dvě rodiny a dva hrdiny, kteří si donedávna šli po krku. 

V černé komedii Everything I Ever Wanted to Tell My Daughter About Men bude hlavní hrdinka bilancovat svůj milostný život, aby zajistila, že její dcera nebude opakovat její chyby. V komedii The Sleepover zjistí dvě sestry, že jejich matka je bývalá zlodějka. 

Olivia Wilde vás v thrilleru Don't Worry, Darling vezme do amerického městečka v padesátých letech, které je dokonalé jen na první pohled. V Echo Boomers se mladí hrdinové rozhodnou začít okrádat nejbohatší obyvatele Chicaga. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace