Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Interview: Jiří Flígl z Aera


ikona
imf
encyklopedie akčního filmukino aeromz interviewmz livepopkulturní milníky
Aero už zase žije! Týden po jeho otevření jsme vyzpovídali pana ředitele. 

MovieZone Interview je staronová rubrika, protože kdysi dávno (stačí na našem YouTube kanálu odscrollovat úplně nejníž) jsme už pár lidí z filmové branže zpovídat zkoušeli. Cival vyhrožoval našim patronům, že když se nastřádá dost peněz, začne s rozhovorovým formátem prostřednictvím pravidelných podcastů, ale s příchodem Covid-19 jsme se rozhodli o symbolického předjezdce. Zajímalo nás totiž, jak se nouzový stav podepsal na Aeru, kde promítáme Popkulturní milníky i to nej z Encyklopedie akčního filmu. Jirkovi bychom tedy volali tak či onak. Proč tedy z pokecu neudělat hodinovou Zoom konferenci, kterou pak můžeme sdílet s vámi?

Někteří asi pochopí, proč chce Cival rozhovorový formát cílit hlavně na audio, protože kromě tří mluvících hlav v dnešním video opravdu nic moc neuvidíte. Dozvíte se ale spoustu věcí. Co vás v Aeru čeká nové a starého, jak budou kinaři bojovat s omezeními a nástrahami rozházené distribuční sezóny a jestli se onlinových platforem bojí, nebo berou internet jako spojence právě v podobných krušných dobách. Doufáme, že se vám tenhle bonus bude líbit. Následky Covid-19 nás budou provázet ještě pěkných pár měsíců, takže nelze vyloučit, že vyzpovídáme i někoho z produkce, kdo nám naopak prozradí, jak to mají těžké filmaři, jimž nadělala pandemie pěkných pár vrásek.

Pokud se nic zlého nestane, bude předtočený speciál na příští týden poslední “nouzový”, protože pak už bychom se snad ve zdraví měli sejít ve studiu. Některé nové formáty, které se během pandemie narodily, např. Filmy v síti nebo Dotazové speciály, však budeme nadále dělat na dálku, abychom vám mohli zajistit materiál navíc. Pokud vám to dělá radost a chcete to ocenit, můžete nás podpořit na Patreonu. Pokud máte hlouběji do kapsy, oceníme alespoň odběr na YouTube, nebo si pusťte audio přes SpotifyPodbean a iTunes. A ohodnoťte naše pořady MovieZone Live, MovieZone Live Speciálů nebo Encyklopedie akčního filmu na ČSFD. A samozřejmě přijďte do Aera, budeme se na vás těšit už 8. června, kdy promítáme první Žhavé výstřely!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace