Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Adam Sandler chystá basketbalovou komedii


ikona
do_Od
Adam SandlerbasketbalLeBron JamesNetflix
Adam Sandler bude hrát basket pod dohledem samotného LeBrona Jamese. 

Basketbal teď zažívá mimořádně silné období. Teda alespoň na plátnech a televizích, protože sezónu NBA podobně jako v případě ostatních sportů zrušila korona. Každopádně po výborném dokumentu The Last Dance od ESPN a Netflixu a solidním dramatu The Way Back s Benem Affleckem nás teď čeká taky komedie z prostředí basketu, a to rovnou od současného krále ono sportu LeBrona Jamese. Ten totiž kromě hlavní role v chystaném pokračování Space Jamu produkuje i nový film Hustle pro Netflix, v němž si hlavní roli zahraje Adam Sandler.

Snímek natočí Jeremiah Zagar a děj by se měl točit kolem basketbalového skauta, který byl neprávem vyhozen, když ale objeví v zahraničí nadějného hráče, rozhodne se ho přivést do Spojených států, aby všem dokázal, že oba mají na to být součástí NBA. Příběh se dost podobá komedii Skaut z roku 1994 s Brendanem Fraserem a Albertem Brooksem, tak doufejme, že Sandler a spol. vymyslí dostatečné množství odboček a gagů, abychom na to při sledování příliš nemysleli. Každopádně původní verze scénář obsahovala čínského hráče, který se bude chtít prosadit rovnou v Los Angeles, a… no, nevím. Snad dostaneme o trochu reálnější, míň Číně-do-zadku-lezoucí koncept.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace