Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Šílený Max ulovil superhvězdného kameramana


ikona
Mr. Hlad
furiosafury roadgeorge millerjohn sealemad max
Kdo pomůže si vizuálem prequelu Zběsilé cesty?  

Když se před pěti lety po dlouhé pauze vrátil režisér George Miller k Šílenému Maxovi, posadil se z toho celý filmový svět na zadek. Jeho Zběsilá cesta si nakonec dojela pro šest Oscarů a není moc žebříčků nejlepších akčních filmů všech dob, ve kterých by tenhle nářez nebyl. O tom, že se do světa Šíleného Maxe vrátíme, se mluví už docela dlouho, v posledních měsících ale začíná mít pokračování jasnější obrysy. A taky to vypadá, že to vlastně nebude pokračování. 

Furiosa bude prequel, který se zaměří na mládí jednoruké drsňačky, kterou si ve Zběsilé cestě zahrála Charlize Theron. Okolo hlavní role se motá Anya Taylor-Joy a nebo Jodie Comer ze seriálu Killing Eve, George Miller však ulovil ještě zajímavější jméno. A důležitější. Vrací se totiž kamermaman John Seale. 

Právě tenhle muž je spolu s Millerem zodpovědný za to, jak čtyřka Šíleného Maxe vypadá. Má doma Oscara za Anglického pacienta a dělal třeba i Návrat do Cold Mountain, prvního Harryho Pottera nebo Talentovaného pana Ripleyho. A po Zběsilé cestě odešel do důchodu. Sám přiznává, že kvůli tomu přišel o spoustu zajímavých zakázek, ale že prostě skončil. Jen kdyby mu znovu zavolal Miller, možná by se nechal ukecat. A to se teď stalo a on znovu oprášil kamery. Jedna věc je tedy jistá už teď. Ať už bude Furiosa jakákoliv, bude vypadat skvěle!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace