Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock se stane superhrdinou


ikona
Spooner
Ball and Chaindwayne johnsonemily bluntnetflixthe rock
Dwayne Johnson nechystá pouze komiksovku pro DC. Pro Netflix plánuje superhrdinskou podívanou s prověřenou parťačkou. 

Dwayne Johnson sice nikdy nebude patřit mezi herecké velikány sbírající Oscary, na pozici jedné z nejúspěšnějších hollywoodských hvězd současnosti asi ale ještě nějaký pátek vydrží. Komerční hity si totiž rozhodně vybírat umí, a jelikož je to mega dříč, má nabitý diář několik let dopředu. Jeho dobrodružný blockbuster Expedice: Džungle kvůli pandemii uvidíme až příští léto, The Rock ale momentálně čeká na obnovení natáčení hvězdně obsazené netflixárny Red Notice s Ryanem Reynoldsem a Gal Gadot a snad ještě letos se rozjedou kamery očekávané DC komiksovky Black Adam.  A u tohoto žánru pak obrovitý sympaťák zůstane i ve svém dalším kousku.

Uvidíme ho v novince Ball and Chain podle stejnojmenného comicsu z 90. let. A jelikož Johnson rád spoléhá na jistoty, i jeho další film uvidíme na Netflixu. A jeho hereckou parťačku si zahraje Emily Blunt, s níž si ve zmiňovaném Jungle Cruise evidentně sednul. Zde si zahrají manželský pár se super schopnostmi, který ovšem momentálně prochází velkou krizí. Problém je pak v tom, že jejich zvláštní schopnosti fungují pouze ve chvíli, kdy jsou spolu. Na první pohled to tedy vypadá, že nás čeká další spíše odlehčenější podívaná z Rockova ranku, v níž bývalý wrestler bude sázet na jistotu. Na druhou stranu, touto dvojicí asi nikdy úplně nepohrdneme a budeme doufat, že jejich další spolupráce bude vypadat přeci jen o něco zajímavěji než nudně vyhlížející Expedice.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace