Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová sci-fi od autora Marťana ulovila první hvězdu a režiséry


ikona
Mr. Hlad
andy weirartemischris millermatt damonphil lordproject hail maryryan goslingthe martian
Další sci-fi pecka na obzoru?  

Phil Lord a Chris Miller patří k nejzajímavějším filmařům současného Hollywoodu. Lego příběh, Zataženo, občas trakaře a Jump Street ukázaly, že mají nápady a nebojí se posouvat komedii dál, než většina tvůrců zvládne. Jimi produkovaný Spider-Man: Paralelní světy byla obrovská pecka a to, že je Disney odstavil od Solo: Star Wars Story, byla při zpětném pohledu nejspíš dost velká chyba. Miller s Lordem ale podle všeho chtějí nějakou sci-fi záležitost natočit a teď to vypadá, že si konečně vybrali, jaká to bude. 

Postarají se totiž o adaptaci knihy, která sice ještě nemá název, ale už teď o ní víme dost na to, abychom se těšili. Vyjde v roce 2021 a jejím autorem je tvůrce Marťana Andy Weir. A i tentokrát půjde podle všeho o survival thriller, jehož hrdina bude jediným obyvatelem vesmírné lodi, který zjistí, že jen a pouze on může zachránit celé lidstvo. Před čím? To zatím nevíme…

Hlavní role se ujme Ryan Gosling, kterému se asi ve vesmíru po Prvním člověku taky zalíbilo. Tak snad se brzy dozvíme, pod jakým názvem máme knihu i film vyhlížet. Původní Project Hail Mary už údajně neplatí. Jo a mimochodem Lord s Millerem koupili před časem práva i na Weirovu Artemis, což je hodně fajn heist thriller z Měsíce. Tak se snad dočkáme brzy i téhle adaptace. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace