Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #558 o Indym a Halloweenu


ikona
Mr. Hlad
frozenhalloweenindiana jonesjackie chanjason momoastar warsvíkendový výplach
Kdo by byl ideální pokračovatel Harrisona Forda v Indym? Jaké kolo si pořídil Jason Momoa? A co má společného Halloween a Star Trek?  

Venku psaný výplach

Pilot týdne
Na dvojku Top Gunu si sice chvilku počkáme, ale vzhledem k tomu, že trailery naznačují, že se povedla, nějak to vydržíme. A když tak tu máme jedničku a spoustu dalších filmů o letadlech. Jak moc realistické jsou nebo nejsou, ale zjistíte v tomhle videu, kde je hodnotí profesionální pilot

Indy týdne
Indiana Jones se pětky snad za pár let konečně doopravdy dočká, ale přesto jsme z ní trošku nervózní. Harrison Ford už doopravdy na podobnou roli nemá věk, ale nahradit ho v takhle ikonické sérii, to není jen tak. I když Chris Pratt by to podle všeho zvládl. 

Rady týdne
Coronavirus je problém, který řeší celý svět. Někdo s větším úspěchem, někdo s menším a někdo se pořád pokouší tvářit, že to problém není. Ale každý problém má řešení a režisér druhé Godzilly Michael Dougherty se rozhodl sestříhat z různých filmů rady, jak proti viru bojovat a jak přežít izolaci. 

Kolo týdne
Asi jste zaznamenali, že Jason Momoa je člověk, mezi jehož koníčky nepatří literatura a spánek, ale radši vyrazí do přírody. A k tomu potřebuje pořádné vybavení, takže si nechal postavit nové kolo na míru. Takové aquamanovské

Sport týdne
Famfrpál z Harryho Pottera je sport, který si asi nikdy nezahrajeme. Dokud Elon Musk nevynalezne létající košťata. Každopádně filmaři se docela vyblbli, když měli vymyslet, jak ho přenést na plátno. 

Děkovačka týdne
I hvězdy Star Wars se rozhodly poděkovat těm, kteří bojují v první linii proti koronaviru. Protože, i když vás to možná překvapí, spousta doktorů, zdravotníků a záchranářů má ke Star Wars docela kladný vztah. Tak jim snad poděkování od Marka Hamilla udělá alespoň trošku radost. 

Maska týdne
Maska, kterou nosí v sérii Halloween Michael Myers, patří k nejikoničtějším hororovým proprietám všech dob. Ale věděli jste, že bez Star Treku a kapitána Kirka by nejspíš nikdy nepřišla na svět? Jak se vyráběla a proč pro ni byl důležitý kapitán Enterprise, zjistíte tady

Song týdne
Disney se rozhodl udělat radost všem fandům druhého Ledového království, když ho na Disney+ uvolnil dřív, než bylo původně v plánu. A teď dostanou nášup. Sněhulák Olaf se totiž vrací s novou písničkou I´m With You a napsali ji Kristen Anderson-Lopez a Robert Lopez, kteří jsou zodpovědní i za ostatní songy z Ledového království. Takže kvalita zůstává. 

Retro akce týdne
Představte si, že je konec devadesátých let, vy jste Conan O´Brien a do vaší show nakráčí Jackie Chan. Co uděláte? No co asi. Ukecáte ho, abyste spolu s ním mohli nacvičit alespoň malou akční scénu, že jo. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali, jestli ještě pořád kupujte DVD a Blučka, případně jakými skvosty se můžete pochlubit. A překvapivě značná část pořád fyzická média čas od času koupí. Jaké pecky mají naši čtenáři doma, to zjistíte tady

Dnes by nás zajímalo, jestli jste už byli v autokině, nebo se do něj chystáte, nebo vás tahle forma kina neláká. Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu se rozkecejte, jak se vám tam líbilo, nebo proč to v plánu vůbec nemáte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace