Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zjizvená tvář má režiséra


ikona
Mr. Hlad
al pacinobrian de palmacall me by your nameluca guadagninoscarfacesuspiriazjizvená tvář
Kdo se vydá ve stopách Briana De Palmy?  

Gangsterka Zjizvená tvář je klasika. A je teď jedno, jestli mluvíme o verzi z roku 1932, nebo té, ve které Al Pacino šňupe hory koksu a snaží se šéfovat podsvětí v Miami. O nové verzi se mluví už poměrně dlouho a jednu dobu to vypadalo, že by se mohla točit okolo mexického imigranta, jehož by si zahrál Diego Luna. Mezi potenciálními režiséry byl třeba i David Ayer, ale naposledy jsme o nové Zjizvené tváři slyšeli v souvislosti se scénářem, který napsali samotní bratři Coenové. A Universal teď najal režiséra, jenž by měl novou Zjizvenou tvář dostat do kin. A jde o trošku nečekané jméno. 

O třetí verzi slavné gangsterky se postará Luca Guadagnino, tvůrce filmů jako Dej mi své jméno nebo nové verze hororu Suspiria. Zatraceně šikovný režisér, ale u akční ságy z podsvětí bychom ho asi nečekali. Studio mu podle všeho dalo možnost pracovat upravovat i scénář a vlastně pojmout celou Zjizvenou tvář tak, jak bude chtít on. Vzhledem k tomu, že u Suspirie se nebál jít vlastním směrem, to může znamenat, že se dočkáme filmu, který by s těmi předchozími mohl mít společné jen jméno. Ale to ukáže až čas. Guadagnino to za kamerou umí a určitě se nebudeme zlobit, když zkusí pojmout novou Zjizvenou tvář víc po svém a osobitě, ovšem zase bacha na nějaké experimenty. Bylo by fajn, kdyby z toho nakonec vylezla přeci jen pořádná gangsterská divočina. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace