Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Producent Temného rytíře chystá horor od Stephena Kinga a jeho syna


ikona
do_Od
David S. GoyerhororJoe HillNa plný plynStephen KingThrottle
David S. Goyer chystá adaptaci povídky Na plný plyn od Stephena Kinga a Joe Hilla. 

Chystaná streamovací služba HBO Max je zatím podle prvních odhadů daleko za Netflixem, Disney+ i Amazonem co se počtu budoucích předplatitelů týká. Warnerovská knihovna a pár exkluzivních práv by tohle však mohly brzy změnit, v budoucnu tak o HBO Max jistě budeme slýchávat častěji. První střípky toho, co všechno se pak na službu chystá, máme už nyní.

V současnosti tak HBO Max například jedná o právech na adaptaci povídky Stephena Kinga a jeho syna Joe Hilla Na plný plyn. Scénář k filmu by měla napsat Leigh Dana Jackson a produkce by se pak měl chopit zkušený David S. Goyer, který dělal například na Temném rytíři nebo nové Godzille. Příběh vypráví o otci a synovi, kteří vedou vlastní motorkářský gang, jenž začne být na opuštěné cestě terorizován řidičem velkého náklaďáku. Povídka vyšla poprvé v roce 2009 a následně byla převedena i do komiksové podoby.

- - -

Vytáhni v hospodě: Hillův druhý román Rohy se dočkal adaptace v roce 2014, hlavní roli si v ní zahrál Daniel Radcliffe. Ze třetí knihy se pak stal seriál NOS4A2, jehož druhá řada bude mít premiéru na stanici AMC během léta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace