Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Sebevražedného oddílu odkryje děsivá tajemství


ikona
Spooner
david ayernetflixsebevražedný oddílsix years
Režisér špičkových policejních dramat se po Bright zase vrací na Netflix. Co zde chystá? 

Režisér David Ayer platil ještě před lety za hodně nadějného tvůrce a sázku na jistotu v kategorii drsných policejních dramat a jeho Drsný časy či Patrolu si mohu pustit prakticky kdykoliv. Jenže od té doby už uběhl nějaký ten pátek a režisér či scenárista Training Day v posledních letech spíš zklamává. Komiksovka Sebevražedný oddíl diváky spíše zklamala a i od netlixovky Bright s Willem Smithem jsme čekali trochu víc. Jenže řemeslo mu pořád jde celkem od ruky a šance, že se dostane zpátky do formy, tu stále je. V Hollywoodu je pořád žádaným zbožím a momentálně pracuje např. na špinavém kriminálním dramatu The Tax Collector s Shiou LaBeoufem, jež by ho mohlo vrátit zpátky do sedla. A nyní chystá další kousek, s nímž se vrátí opět na Netflix.

 

Pracuje totiž na adaptaci bestselleru z pera Harlana Cobena Six Years. Novinka bude vyprávět o muži, který se šest let neviděl s láskou své života. I po tolika letech na ni ovšem velmi myslí, a jakmile zjistí, že její manžel tragicky zemřel, rozhodne se zúčastnit pohřbu. A zde zjišťuje, že žena na pohřbu není rozhodně ta, kterou před lety miloval. Toto odhalení ho pak donutí pátrat po její identitě, čímž odhalí několik tajemství i o sobě samém. Ayer se pak kromě režie ujme i scénáře a jsem celkem zvědavý, jak moc mu bude skok do thrillerových vod sednout. Osobně doufám, že se bude jednat o projekt, jímž si u diváků Ayer napraví reputaci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace