Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Wan se vydá cestovat časem


ikona
do_Od
AquamanDerek KolstadHunting SeasonJames WanJohn Wick
Režisér Aquamana a scenárista Johna Wicka chystají sci-fi thriller o cestování časem. 

Přestože pandemie zavřela všechny produkce, byznys v Hollywoodu jede dál, a tak si momentálně různí tvůrci plánují své filmy na roky a roky dopředu. Patří mezi ně i producent a režisér James Wan. Ten si ještě před dvojkou Aquamana odskočil k menšímu hororu Zhoubné zlo, který by s trochou štěstí mohl dorazit ještě letos. Mimo to se pak Wan upsal produkci několika dalších projektů, z nichž nás bude zajímat zejména ten poslední.

Tím totiž bude adaptace románu Hunting Season od Franka M. Robinsona z roku 1951. Děj knihy vypráví o strážci zákona z budoucnosti, který je prohlášen za nepřítele státu a odsouzen k popravě. Ta má pak proběhnout tak, že je poslán zpátky do naší současnosti, kde je loven jako zvíře. Muž má následně tři dny na to, aby se přizpůsobil zcela odlišnému světu a přežil. Příběh je přirovnáván k 1984, Fahrenheitu 451 nebo Běžícímu muži. Scénář k filmu pak napíše Derek Kolstad, jenž má na svědomí například Johna Wicka.

- - -

Vytáhni v hospodě: Robinson byl autorem převážně krátkých techno-thrillerů pro různé pulpové magazíny, jeho dost možná nejznámějším dílem je pak kniha Skleněné peklo, podle níž vznikl stejnojmenný thriller z roku 1974 se Stevem McQueenem a Paulem Newmanem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace