Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Deadpoola si myslí, že třetí film nebude. V čem je problém?


ikona
do_Od
DeadpoolDeadpool 3DisneyMarvelRob LiefeldRyan Reynolds
Spoluautor komiksového Deadpoola Rob Liefeld tvrdí, že Marvel třetí film s jeho hrdinou neplánuje. 

První i druhý Deadpool zaznamenali obří úspěch, a byť už jejich původní domov 20th Century Fox neexistuje, hodný strýček Disney ústy tehdejšího šéfa Boba Igera slíbil, že trojka s Ryanem Reynoldsem určitě bude. Uběhl pomalu rok a kolem produkce třetího Deadpoola je stále ticho, a to jak ze strany Marvelu, tak samotného Reynoldse. Proč?

Rob Liefeld, komiksový scenárista a spoluautor největšího sprosťáka pod sluncem, má podle nejnovějšího rozhovoru jasno. Marvel o třetí film zkrátka nestojí. Liefeld tvrdí, že první dva filmy dorazily krátce po sobě, všichni byli spokojení, ale v téhle branži zároveň každý spěchá za nějakou další velkou věcí. I z toho důvodu podle něj Deadpool jaksi vypadl z plánů Marvelu potažmo Disney, a tak by se fanoušci měli připravit na to, že možná další pokračování nikdy nevznikne. Tady by se ale hodila zmínit i druhá strana mince.

Iger totiž opravdu slíbil, že třetí Deadpool bude. To zaprvé, zadruhé by v Disney byli blázni, kdyby se chtěli dobrovolně zbavit takové dojné krávy, jakým je erkový zabiják ze světa X-Menů. Liefeld má navíc na Marvel pifku, že právě jeho x-menovské postavy leží ladem, a nevěnuje se jim taková pozornost, jakou by si podle něj zasloužily. Nejpravděpodobnějším scénářem je zkrátka ten, že Feige má plné ruce práce se stávajícími filmy, a Deadpool se vrátí do hry ihned, jakmile to začne dávat smysl ve větším schéma věcí. Jinými slovy bychom se o Deadpoola ani Reynoldse v tuto chvíli nijak nebáli, zároveň je ale klidně možné, že to prostě potrvá další rok či dva, než se na plátna kin, jestli tou dobou nějaká vůbec ještě budou, vrátí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace